Invisalign

Usynlig Tannregulering for voksne (aldersgrense 16 år)

Nyhet i Norge: Over 5 millioner mennesker har så langt benyttet Invisalign og flere strømmer til. Invisalign har blitt veldig populært i løpet av kort tid, og er nå også blitt tilgjengelig i Norge.

Invisalign er nesten usynlig og avtakbar. Mange snakker om denne usynlige tannreguleringen. Før behandling gjør vi en forundersøkelse hvor du får en video som viser hvilket fantastisk resultat som kan oppnås med dine tenner. Reguleringsskinnene er plassert på tennene. Skinnene flytter tann for tann stegvis, og derved får du ditt peneste smil noensinne.

Fordeler med Invisalign:

Usynlig: Det vil nesten ikke synes at du går med regulerings-skinnene.

Avtakbar: Reguleringen er avtakbar. Den tas ut når du spiser og når du steller dine tenner med tannbørste og tanntråd.

Komfortabel: Det er ikke noe metall festet til tennene som kan forårsake munnsår og irritasjon av munnslimhinnen.

Mindre smerte: Reguleringer som er laget av SmartTrack-materiale er mer komfortable, justert nøyaktig etter din tannkjøttlinje for å passe bedre4, og er enkle å sette inn og ta ut. De er også mindre smertefulle enn vanlig regulering.

Før behandlingen, fremstiller vi et virtuelt behandlingsforløp. Der vil du se hvordan tennene dine skal flytte seg underveis og hvordan tennene vil se ut når du er ferdig regulert.

Invisalign er et reguleringsalternativ for voksne og ungdom og de aller fleste kan behandles med Invisalign.

Invisalignbehandlingen

Det er viktig å være godt motivert for bruk av skinner på tennene. Dette fordi skinnene er avtagbare, og de må sitte på 22 timer døgnet. Når behandlingen er i gang og gode rutiner for spising og renhold er innarbeidet, går det fort frem mot ønsket resultat.

Det er utrolig spennende når vi sammen ser på animasjonen og behandlingsplanen av dine tenner – som blir laget før behandlingen starter. Der får du se endringene på tannstillingen din uke for uke, frem til ønsket resultat. NOTER: Bare de følgende tannlegene driver med invisalign (Ira, Fabiola, Tim, Markus)

Hva koster det?

Pris er avhengig av hvor omfattende ditt behov for regulering er.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon der vi kartlegger dine muligheter, og viser hvilket fantastisk resultat du kan oppnå, samt pris for dine ønskede forbedringer. Konsultasjonen tar ca 30 minutt.

Lurer du på hvordan du skal få råd til tannbehandlingen du ønsker deg? Hos oss har du mulighet for kreditt på opptil kr 35000.

 

Vi tilbyr tannlegekonto med rentefri nedbetaling over 12 måneder, eller nedbetaling på opptil 72 måneder. Du kan velge å nedbetale med for eksempel kr 2000 per måned. Søk her: https://apponline.resurs.com/form/no9500

Les mer:

På Invsalign Norge sine hjemmesider kan du lese mer om Invisalign:
https://www.invisalign.no/