norsk     english  

Velkommen til rimelige priser, god service og lang åpningstid!

OBS! Vi har litt tekniske problemer for tiden, dersom du ikke finner time i kalenderen, ring oss på 56123200!

Har du tannlegeskrekk eller akutt tannverk?
Vi hjelper deg uansett hva du trenger hjelp med, vi er svært gode på å behandle pasienter med tannlegeskrekk og angst for tannbehandling og vi yter smertefri behandling på dagen.

Behandlinger

Vi tilbyr tjenester som fyllingsterapi, rotbehandling, rens, behandling av tannkjøttsykdom (kronisk periodontitt), protetisk behandling (bl.a. kroner, skallfasetter, broer, hele/partielle proteser), vanlig tannekstraksjon, kirurgisk fjerning av visdomstenner, bittskinnefremstilling, tannbleking, mm.

Om oss

Bergen tannklinikk er en moderne tannlegepraksis med sentral beliggenhet, midt i hjertet av Bergen sentrum. Klinikken driftes av tannlege Tim Szkobcov.
I våre lyse og trivelige lokaler tilbyr vi deg en komplett undersøkelse av tenner og slimhinner, og vi retter stort fokus mot å lytte til deg og dine behov.

Du slipper raskt til når problemer oppstår, og vi gjennomfører behandling så behagelig og smertefri som overhodet mulig.
Hos oss får du alltid god informasjon om behandlingsmuligheter og pris før vi begynner behandling. Du får ett kostnadsoverslag for fullstendig oversikt over hele behandlingen. Vi gleder oss til å ta deg i mot og du er hjertelig velkommen.

Tannleger

Romain  Lavie

Romain
Lavie

Tannlege

Anne Marthe Fløisand

Anne Marthe
Fløisand

Tannlege Student

Fabiola Parra

Fabiola
Parra

Tannlege

Ira Werling

Ira
Werling

Tannlege

Markus Mollandsøy

Markus
Mollandsøy

Tannlege

Tim Szkobcov

Tim
Szkobcov

Tannlege

Nazanin Sharifsamani

Nazanin
Sharifsamani

Tannlege