Invisalign

 

Usynlig Tannregulering Invisalign behandling

Konsultasjon og scan med datasimulering av ditt nye smil!

 

Tilbud nå:  Kr 30 000 !!!
For Invisalign usynlig tannregulering

Avdrag fra kr 788

GRATIS

Konsultasjonsamtale 15 minutter

 

Invisalign behandling inklusiv cleancheck

(konkurrent kr 66.990)

Bestilles/betales hos tannlege Tihamer Szkobcov denne måneden
Rabattkode “Gratis Invisalign samtale”
Gjelder Invisalign behandlingen, retainer eller Vivera er ikke innkludert

Bergen Tannklinikk – Din Spesialist på Invisalign i Bergen

Velkommen til Bergen Tannklinikk, hvor vi tilbyr moderne og nesten usynlige løsninger for tannregulering gjennom Invisalign. Oppdag hvorfor over 17 millioner mennesker globalt har valgt Invisalign for å oppnå sitt perfekte smil.

Hvorfor Velge Invisalign?

Invisalign er et revolusjonerende system for tannregulering som er nesten usynlig og fullstendig avtakbar. Dette gjør det til en ideell løsning for både voksne og tenåringer som søker en diskret måte å forbedre sitt smil på. Våre Invisalign-behandlinger inkluderer:

  • Gratis Konsultasjon: En 15-minutters konsultasjonssamtale hvor vi diskuterer dine behov og forventninger. Under konsultasjonen vil pasienten lære om mulige behandlingstider, forventede behandlingsresultater, nødvendigheten av hjelpeteknikker (som striper, miniimplantater, slanking på tenner, klosser, retensjon, og eventuell kirurgi), samt alternative behandlingsmetoder.
  • Personlig Behandlingsplan: En skreddersydd behandlingsplan utarbeidet i samarbeid med Invisalign-teknikere, inkludert iTero Element 5D skanning som visualiserer dine tenner før og etter behandlingen.
  • Komfort og Bevegelighet: Skinnene, laget av SmartTrack-materiale, tilbyr en komfortabel og smertefri opplevelse sammenlignet med tradisjonelle reguleringer.

Invisalign Behandlingsprosess:

  1. Initial Konsultasjon: Kom innom for en gratis konsultasjon med vår erfarne tannlege, Tihamer Szkobcov, en av Norges fremste Invisalign-spesialister.
  2. Behandlingsplan: Motta en detaljert og tilpasset behandlingsplan med tydelige visualiseringer og forventede resultater.
  3. Behandlingsforløp: Følg ditt skreddersydde behandlingsforløp med regelmessige kontroller hver 2. til 8. uke.

Spesialtilbud på Invisalign Behandling:

Nå tilbyr vi Invisalign behandling til en kampanjepris fra kun 30 000 kr. Dette inkluderer alle nødvendige konsultasjoner, scans, og reguleringsskinner. Betalingsplaner er tilgjengelige fra 788 kr/måned, og vi tilbyr også muligheter for finansiering gjennom Svea Finans eller vår Tannlegekonto.

Bestill din gratis konsultasjon i dag! Ring oss på 56 12 32 00 eller besøk vår hjemmeside for mer informasjon og for å bestille time. Gå ikke glipp av muligheten til å transformere ditt smil med Bergen Tannklinikk!

Kontaktinformasjon:

Adresse: Rådhusgaten 4, Bergen
E-post: post@bergentannklinikk.no

Telefon: 56 12 32 00

Følg Oss:

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene og tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev eller følge oss på sosiale medier.

 

Tannlege

I videoen svarer vi på noen vanlige spørsmål angående Invisalign.

Les mer om Bergen Tannklinikk her

invisalign girl

På dine vilkår

Våre avanserte og topp moderne, digitale behandlings- og planleggingsverktøy betyr at du bare trenger  besøk hos oss hver 6. til 8. uke. Vi vil gi deg din neste serie reguleringer som du kan ta med deg hjem – slik at du kan bytte dem selv etter 1 eller 2 uker.

invisalign dog

Mindre smerte

Reguleringer som er laget av SmartTrack-materiale er mer komfortable, justert nøyaktig etter din tannkjøttlinje for å passe bedre, og er enkle å sette inn og ta ut. De er også mindre smertefulle enn vanlig regulering

usynlig tannregulering på fest

Laget for å utvikle livet ditt, ikke forstyrre det

Siden reguleringene er uttakbare, kan du lett sette dem inn og ta dem ut for å fortsette å spise den maten du liker uten noen restriksjoner. For de som deltar i kontaktsport, kan Invisalign gjennomsiktige reguleringer tas ut før du starter økten.  

iTero Element 5D - Se resultatet før behandlingen

iTero Element 5D er den første integrerte skanneren som benytter 3D, intra-oral farger og NIRI bilder. Dette gjør at vi kan sammenligne behandling over tid via iTero TimeLapse.

Les mer om iTero her 

Fordeler med Invisalign:

Usynlig: Det vil nesten ikke synes at du går med regulerings-skinnene.

Avtakbar: Reguleringen er avtakbar. Den tas ut når du spiser og når du steller dine tenner med tannbørste og tanntråd.

Komfortabel: Det er ikke noe metall festet til tennene som kan forårsake munnsår og irritasjon av munnslimhinnen.

Mindre smerte: Reguleringer som er laget av SmartTrack-materiale er mer komfortable, justert nøyaktig etter din tannkjøttlinje for å passe bedre, og er enkle å sette inn og ta ut. De er også betydelig mindre smertefulle enn vanlig regulering.

Før behandlingen, fremstiller vi et virtuelt behandlingsforløp. Der vil du se hvordan tennene dine skal flytte seg underveis og hvordan tennene vil kunne se ut når du er ferdig regulert.

Invisalign er et reguleringsalternativ for voksne og tenåringer/ungdom og de aller fleste kan behandles med Invisalign. Invisalign trenger ikke være dyrere alternativ enn tradisjonell behandling med streng selv om det ikke er Helfo refusjon ved denne mer moderne behandlingsformen. Med Invisalign kan det også foretas behandlinger som vanskelig kan foretas med tradisjonell behandling

Den "usynlige" reguleringen

Verdens mest avanserte gjennomsiktige reguleringssystem. Utviklet for å gi deg framgang. Det smilet du ønsker er nærmere enn du tror.

Les mer om Bergen Tannklinikk her

Invisalign behandlingen

Det er utrolig spennende når vi sammen ser på animasjonen og behandlingsplanen av dine tenner – som blir laget før behandlingen starter. Der får du se endringene på tannstillingen din uke for uke frem til du er ferdig behandlet.

Det er viktig å være godt motivert for bruk av skinner på tennene. Dette fordi skinnene er avtagbare, og de må sitte på 22 timer døgnet. Når behandlingen er i gang og gode rutiner for spising og renhold er innarbeidet, går det fort frem mot ønsket resultat.

Våre resultater med Invisalign behandling er meget gode, og våre kunder opplever betydelige synlige forbedringer.

Dataanimasjon og cleancheck vil forutse ønsket resultat, men det endelige resultat kan være innebære mindre forskjeller på grunn av indviduelle biologiske forhold hos pasient, samt at resultat også er avhengig av pasienten benytter skinner nesten hele døgnet.

Skulle du etter behandling ønske ytterligere endringer eller forbedringer, kan vi også tilby kjøp av refinementspakker i tillegg til meget gunstig  pris.

 

Hva koster Invisalign behandlingen?


Pris er avhengig av hvor omfattende ditt behov for regulering er.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon der vi kartlegger dine muligheter, og viser hvilket fantastisk resultat du kan oppnå, samt pris for dine ønskede forbedringer. Konsultasjonen tar ca 30 minutter.

Lurer du på hvordan du skal få råd til tannbehandlingen du ønsker deg? Hos oss har du mulighet for kreditt via Svea Finans eller Tannlegekonto

Vi tilbyr tannlegekonto med rentefri nedbetaling over 12 måneder, eller nedbetaling på opptil 72 måneder. Du kan velge å nedbetale med for eksempel kr 2000 per måned. Søk her: https://apponline.resurs.com/form/no9500

Våre priser i forbindelse med Invisalign:

Invisalign konsultasjonssamtale GRATIS
Generell informasjon om invisalign behandling

Invisalign utredning kr 2500
Innkluderer undersøkelse, Bitewings, OPG, foto, digital scan og datasimulering

Invisalign cleancheck kr 2500
Innkluderer utarbeidelse av individuell behandlingsplan i sammarbeid med kunde og Invisalign tekniker

Invisalign behandling fra kr 30000
Invisalign er det beste og mest omfattende skinnesystemet
Innkluderer bestilling og levering av individuellt tilpassede skinner til begge kjever
Pris konkurrent: kr 66.990

Etter behandling

Etter behandling er ferdig, er det nødvendig med retainer for at ikke tenner skal flytte seg på ny.

Retainer kr 5000 (nødvendig for alle)
For vedlikehold etter behandling. 3 stk Vivera retensjonsskinner til bruk om natten. Til Begge kjever.

 2 stk Retensjonstreng kr 2500 per streng

Attachments/Refinement per pakke skinner kr 2990
Hvis pasient ønsker ytterligere forbedring/ perfeksjon/endringer.
Obs tidsbegrensninger fra Invisalign

Alternativer Vanlig tannregulering:
Tradisjonelle Brackets: kr 30.000
Keramiske Brackets: kr kr 35.000

Betaling med kreditt

Hvis du trenger opptil kr 100 000 i kreditt, kan du søke her:

https://self.svea.com/Apply/f982592f-5938-4038-ba71-f0b471dce7ff

På ressursbank kan du  søke om kr 60 000 i kreditt.
https://tannlegekonto.no/for-kunde/ Tannlegekonto tilbys med 0% rente nominell opp til 12 mnd. Etableringsgebyr 470 + 45 kr pr mnd i administrasjon

 

Ved spørsmål, ta kontakt med oss på klinikken.

invisalign betaling

Les mer:

På Invsalign Norge sine hjemmesider kan du lese mer om Invisalign:
https://www.invisalign.no/

https://bergentannklinikk.no/helfo-trygd/

https://bergentannklinikk.no/prisliste/

Adresse

Rådhusgaten 4

Valkendorfsgaten 2A

Tlf 56 12 32 00

post@bergentannklinikk.no

Sosiale medier