Tannverk kan ofte være smertefullt og akutt, og vi har derfor vårt fokus på å gi deg en så god og smertefri opplevelse av behandlingen som overhodet mulig.

Trenger du akutthjelp får du komme raskt til hos oss. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler midt i Bergen sentrum, og er din tannlegevakt når du trenger det. Vi er fleksible, og vil gjøre det vi kan for å hjelpe deg med dine problemer. Vi har god kompetanse i behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Nyhet: Ved trekking av tann, kan vi tilby deg ny kunstig tann samme dag!

Ta gjerne kontakt på mail eller telefon, så finner vi en time som passer for deg. Eller du kan bestille ovenfor på nett. Velkommen!

Om oss

Bergen tannklinikk er en moderne tannlegepraksis med sentral beliggenhet, midt i hjertet av Bergen sentrum. Klinikken består av to avdelinger; Rådhusgaten 4 og Valkendorfsgaten 2A.

I våre lyse og trivelige lokaler tilbyr vi deg en komplett undersøkelse av tenner og slimhinner, og vi retter stort fokus mot å lytte til deg og dine behov. 

Hos oss får du alltid god informasjon om behandlingsmuligheter og pris før vi begynner behandling. Du får ett kostnadsoverslag for fullstendig oversikt over hele behandlingen. Vi gleder oss til å ta deg i mot og du er hjertelig velkommen.

Adresse

Rådhusgaten 4

Valkendorfsgaten 2A

Tlf 56 12 32 00

post@bergentannklinikk.no

Sosiale medier