Ring oss tlf 56123200 ved behov for akutt time og du ikke finner ledig time selv!

Tannverk kan ofte være smertefullt og akutt, og vi har derfor vårt fokus på å gi deg en så god og smertefri opplevelse av behandlingen som overhodet mulig.

Bergen Tannklinikk er åpen både på dagtid og kveldstid alle dager.

Trenger du akutthjelp kan du komme raskt til hos oss samme dag og du får timeavtale så du slipper å sitte og vente. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler midt i Bergen sentrum, og er din tannlegevakt når du trenger det. Vi er fleksible, og vil gjøre det vi kan for å hjelpe deg med dine problemer. Vi har god kompetanse i behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

PriseksemplerVår prisOff tannlegevakt
Timepris22003805
Røntgen160245
Bedøving245350
BehandlingerPrislisteOff pris + 75%
Undersøkelse ink 1 røntgenbilder og hygienetilleg
1 160,00 kr1 566,25 kr
Medium Fylling + bedøvelse + hygiene
1 645,00 kr2 248,75 kr
Medium Rotfylling + bedøvelse+ hygiene
5 030,00 kr7 953,75 kr
Komplisert trekking av tann + bedøvelse
2 645,00 kr3 211,25 kr

 

Se vår prisliste for alle våre priser.

Ved trekking av tann, kan vi tilby deg innsetting av tann implantat samme dag!

Ta gjerne kontakt på mail eller telefon, så finner vi en time som passer for deg. Eller du kan bestille ovenfor på nett. Velkommen!

Vi har som tidligere stort fokus på hygiene. Alle tannlegerom, tannlegestoler og utstyr blir nøye rengjort/sterilisert mellom hver pasient. På hvert behandlingsrom har vi installert luftrenser med HEPA filter for ekstra sikkerhet mot luftbårne virus.

Når du ankommer klinikken, ber vi deg om å sprite hender. Vi ber deg også om ikke å ta med pårørende/følge inn på klinikken hvis det ikke er helt nødvendig. 

Pasienter med smittsome sykdommer bes om ikke å ankomme klinikken, men avtale med sentralbord når man kan få time som siste pasient.

Om oss

Bergen tannklinikk er en moderne tannlegepraksis med sentral beliggenhet, midt i hjertet av Bergen sentrum. Klinikken består av to avdelinger; Rådhusgaten 4 og Valkendorfsgaten 2A.

I våre lyse og trivelige lokaler tilbyr vi deg en komplett undersøkelse av tenner og slimhinner, og vi retter stort fokus mot å lytte til deg og dine behov. 

Hos oss får du alltid god informasjon om behandlingsmuligheter og pris før vi begynner behandling. Du får ett kostnadsoverslag for fullstendig oversikt over hele behandlingen. Vi gleder oss til å ta deg i mot og du er hjertelig velkommen.

Adresse

Rådhusgaten 4

Valkendorfsgaten 2A

Tlf 56 12 32 00

post@bergentannklinikk.no

Sosiale medier