Tannlegevakt Bergen

Bergen Tannklinikk er et godt alternativ til den offentlige Tannlegevakten. Vi er en moderne tannlegevakt i Bergen sentrum som setter pasienten først.

 

OBS vi har problemer med at ikke alle ledige timer viser online. Ring oss tlf 56123200 ved behov for akutt time og du ikke finner ledig time selv!

 

Tannverk kan ofte være smertefullt og akutt, og vi har derfor vårt fokus på å gi deg en så god og smertefri opplevelse av behandlingen som overhodet mulig. Velkommen til Tannlegevakt i Bergen.

Bergen Tannklinikk er en tannlegevakt som er åpen både på dagtid og kveldstid alle dager.

Trenger du akutthjelp kan du komme raskt til hos oss samme dag. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler midt i Bergen sentrum, og er din tannlegevakt når du trenger det. Vi er fleksible, og vil gjøre det vi kan for å hjelpe deg med dine problemer. Vi har god kompetanse i behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Ved trekking av tann, kan vi tilby deg ny kunstig tann samme dag!

Ta gjerne kontakt på mail eller telefon, så finner vi en time som passer for deg. Eller du kan bestille ovenfor på nett. Velkommen!

Hygiene

Vi har som tidligere stort fokus på hygiene. Alle tannlegerom, tannlegestoler og utstyr blir nøye rengjort/sterilisert mellom hver pasient. På hvert behandlingsrom har vi installert luftrenser med HEPA filter for ekstra sikkerhet mot luftbårne virus. Når du ankommer klinikken, ber vi deg om å vaske hender. Vi ber deg også om ikke å ta med pårørende/følge inn på klinikken hvis det ikke er helt nødvendig.

Pasienter i karantene eller med symptomer på Corona bes om ikke å ankomme klinikken, men få time etter at man er frisk.

Bildet av tannlege Brigitta

Om oss

Bergen tannklinikk er en moderne tannlegepraksis med sentral beliggenhet, midt i hjertet av Bergen sentrum. Klinikken driftes av tannlege Tim Szkobcov.

I våre lyse og trivelige lokaler tilbyr vi deg en komplett undersøkelse av tenner og slimhinner, og vi retter stort fokus mot å lytte til deg og dine behov. 

Hos oss får du alltid god informasjon om behandlingsmuligheter og pris før vi begynner behandling. Du får ett kostnadsoverslag for fullstendig oversikt over hele behandlingen. Vi gleder oss til å ta deg i mot og du er hjertelig velkommen.

Adresse

Rådhusgaten 4

Valkendorfsgaten 2A

Tlf 56 12 32 00

post@bergentannklinikk.no

Sosiale medier