Tannverk

Årsaker til tannverk

Tannværk kan ha mange årsaker, noen av disse kan skyldest hull i en eller flere tenner, dette kan da føre til betennelse i nerven. Andre årsaker til tannverk kan være en skade i tannen eller tannkjøttbetennelse.

Hvordan blir jeg kvitt tannverk?

Eneste måten å bli kvitt tannverk er å besøke en tannlege. Det er meget viktig å fjerne årsaken til tannverket, dersom problemet kan forverre seg over tid. Det finnest også tiltak og produkter som kan lindre smerten midlertidig. Disse virkemidlene skal bare brukest i en kort periode til en tannlege får fikset problemet.

Hvordan vi behandler tannverk

Har du smerter i tennene eller munnen er dette symptomer på at noe ikke er som det skal være. Første steget vi gjør, er å finne årsaken til tannverket. De vanlige årsakene til tannpine er hull i tennene eller tannkjøttbetennelse. Behandlingen som gjørest avhenger årsaken til smertene, men kan eksempelvis være å fylle hullet, eller gå i gang med rotfylling.

Priser

 Oppdaterte priser på Delprotese kan du finne her: priser

Bildet av tannlege Brigitta

Om oss

Bergen tannklinikk er en moderne tannlegepraksis med sentral beliggenhet, midt i hjertet av Bergen sentrum. Klinikken driftes av tannlege Tim Szkobcov.

I våre lyse og trivelige lokaler tilbyr vi deg en komplett undersøkelse av tenner og slimhinner, og vi retter stort fokus mot å lytte til deg og dine behov. 

Adresse

Rådhusgaten 4

Valkendorfsgaten 2A

Tlf 56 12 32 00

post@bergentannklinikk.no

Sosiale medier