Ledige stillinger

Vi leter alltid etter nye dyktige medarbeidere som kan bidra til å utvide virksomheten vår og kan være med på å skape et godt arbeidsmiljø. Vi ser etter deg som besitter egenskaper og erfaring faglig men også innenfor personlig service. Er du motivert, effektiv og ser etter et godt arbeidsmiljø? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Vi søker Tannlege med prosentavtale heltid/ deltid. Omfang og arbeidstider etter avtale.

Vi er åpent 7 dager i uken og har god pasienttilgang.

sverre@bergentannklinikk.no

 • Tannlege, spesialist  protetikk/ tannlege med Helfo-refusjon
  Vi søker etter tannlege til en eller flere dager i uken 
 • Tannlege
 • Til vårt dyktige team av tannleger, spesialister og tannpleiere søker vi nå en ny Tannlege. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å jobbe på en innarbeidet klinikk med en allerede eksisterende recall liste. Det er et stort potentialen i å videreutvikle og øke denne pasientlisten gjennom vårt online booking system.

  Våre tannleger er helt sentrale for vår suksess. De er faglig oppdaterte og deres engasjement gjør det mulig å gi våre pasienter den beste behandlingen i markedet. Hos oss vil du få varierte tannlegefaglige arbeidsoppgaver med muligheten til å påvirke din egen arbeidshverdag. Hos oss vil du bli del av et velfungerende team som har det gøy på jobb og spiller hverandre gode. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som oppdragstaker for den rette tannlegen. 

  Søkere må beherske norsk skriftlig og muntlig nivå B2, samt ha norsk autorisasjon eller lisens som tannlege.
  Vi håper du har lyst til å søke. Det gjør du ved å sende oss en godt utfylt CV og en kort begrunnelse for hvorfor du vil arbeide hos oss. Spørsmål om posisjon som tannlege? Sverrestlf 45771000 sverre@bergentannklinikk.no

Tannpleier

 • Det er for tiden ikke ledig stilling som tannpleier, men ta gjerne kontakt for å se på muligheter.
  Til vårt dyktige team av tannleger, spesialister og tannpleiere søker vi nå en ny Tannpleier med erfaring til å overta en eksisterende patientportefølje på klinikken vår. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å jobbe på en innarbeidet klinikk med en allerede eksisterende recall liste. Det er et stort potentialen i å videreutvikle og øke denne pasientlisten gjennom vårt online booking system. 
 • Tannhelsesekretær
 • Til vårt dyktige team av tannleger, spesialister, tannpleiere og assistenter søker vi utdannet tannhelsesekretær

Alle henvendelser rettes til sverre@bergentannklinikk.no med søknad og motivasjons, samt CV med bilde og kontaktopplysninger. Leter du etter en stilling/jobb som ikke er listet opp her? Send oss en melding likevel, å vi kan se om vi har flere alternativer. Vi ser fram til å høre fra deg!

Om arbeidsgiver: Selskapet tilbyr de beste og mest moderne metodene innenfor alt fra forebyggende tannhelse, tannbehandling, reparasjoner og estetisk tannpleie. Selskapet er tekonologidrevet, og investerer fortløpende i den nyeste teknologien på dental markedet.

 

Bildet av tannlege Brigitta

Om oss

Bergen tannklinikk er en moderne tannlegepraksis med sentral beliggenhet, midt i hjertet av Bergen sentrum. Klinikken driftes av tannlege Tim Szkobcov.

I våre lyse og trivelige lokaler tilbyr vi deg en komplett undersøkelse av tenner og slimhinner, og vi retter stort fokus mot å lytte til deg og dine behov. 

Adresse

Rådhusgaten 4

Valkendorfsgaten 2A

Tlf 56 12 32 00

post@bergentannklinikk.no

Sosiale medier