Complete smile

Tannlege Tim (Tihamér Szkobcov)

Tim har jobbet som privatpraktiserende tannlege siden 2005 og har lang erfaring fra privat praksis, bl.a. som tannlege i Eurodent og som tannlege og daglig leder i Muren Tannlegepraksis.

Han jobber nå sammen med sitt tannhelse team ved Bergen Tannklinikk AS med mikroskop og bruker forskjellige nye teknologier, har en bred kompetanse i protetikk og er spesielt interessert i kosmetisk tannbehandling, inkludert store komposittrestaureringer. Behersker flere språk som norsk, engelsk, ungarsk og russisk.

Hans spesialfelt er å se hele munnen i sammenheng og tilby komplett behandling.

Han vil da se på dine behov! Det kan være behov for tanntrekking og implantat, flytting av tenner med tannregulering, oppbygging av tenner med kompositt, behov for veneers, tannbleking med mer.

Alle mennesker i alle aldre har et behov for å ha funksjonelle og pene tenner. Da kan man trygt smile og le, og føle seg komfortabel og trygg i alle sosiale situasjoner, både på jobb og på fritiden.

Bestill time i dag for å få smilet du alltid har lengtet etter!

Bilde av tannlege Tim

-

-

Bilde av tannlege Tim

Om oss

Bergen tannklinikk er en moderne tannlegepraksis med sentral beliggenhet, midt i hjertet av Bergen sentrum. Klinikken driftes av tannlege Tim Szkobcov.

I våre lyse og trivelige lokaler tilbyr vi deg en komplett undersøkelse av tenner og slimhinner, og vi retter stort fokus mot å lytte til deg og dine behov. 

Adresse

Rådhusgaten 4

Valkendorfsgaten 2A

Tlf 56 12 32 00

post@bergentannklinikk.no

Sosiale medier