Sosiale medier anmeldeser

Kjenner du til vidoer som du eller andre har lagd some inneholder Bergen Tannklinikk? Send oss en email til: post@bergentannklinikk.no

Youtube

Videoer

Gjerne sjekk oss ut på Youtube: BergenTannklinikk

Facebook

Anbefalinger

Vil bare si takk for dr. Tim for at du er super snill, forståelsesfull og tålmodig med meg. Han er den beste tannlegen jeg noen gang har møtt, og jeg er veldig takknemlig for alt som hun gjorde for å gi meg trøst, og rene tenner  å snakke med han føles som å snakke med venn. Nok en gang takk. Jeg anbefaler disse folkene hvis du noen gang trenger en tannlege.

Stefie

Tim Szkobocov synes jeg er utrolig dyktig. Gjør ting veldig nøyaktig. Har aldri følt smerte, greid å sovne i stolen i tillegg. Han veileder deg gjennom hva han skal gjøre og hva som trengs. I tillegg er han hyggelig å prate med.

Thomas

Tim er en svært hyggelig, imøtekommende og ikke minst: ekstremt dyktig tannlege. Han meget skånsom og nøyaktig i arbeidet, han tiltaler deg alltid med navn og forklarer til enhver tid hva han gjør. Jeg er meget tilfreds og kommer til å bruke Tim som fast tannlege heretter. Trenger du en tannlege kan jeg trygt anbefale Bergen tannklinikk.
Stian

Bilde av tannlege Tim

Om oss

Bergen tannklinikk er en moderne tannlegepraksis med sentral beliggenhet, midt i hjertet av Bergen sentrum. Klinikken driftes av tannlege Tim Szkobcov.

I våre lyse og trivelige lokaler tilbyr vi deg en komplett undersøkelse av tenner og slimhinner, og vi retter stort fokus mot å lytte til deg og dine behov. 

Adresse

Rådhusgaten 4

Valkendorfsgaten 2A

Tlf 56 12 32 00

post@bergentannklinikk.no

Sosiale medier