Implantat

Pris på tannimplantat

Hos oss koster en komplett ny kunstig tann fra kr 19 990,- kroner.
Ved avdragsbetaling fra kun kr 459 per måned.

Her kan du spare nærmere 6 000 kroner på implantat sammenlignet med de fleste andre tannleger i Bergen. I mange tilfeller kan du få satt inn implantat samme dag dag.

I noen tilfeller trengs det beinoppbygging eller kirurgisk guide for å sikre best mulig resultat. Dette vil da komme i tillegg på pris på behandlingen.

Nyhet: Vi kan nå også gi implantat med protetikk med Helfo refusjon! Det medfører at pasient vil spare inntil kr 10 000 på overnevnte pris hvis pasient har rett på refusjon fra Helfo.

Spør oss om konsultasjon der vi ser på dine muligheter!

Hva er implantat ?

Implantater er nye permanente tenner. Det er skruer av titan festet i kjevebenet som erstatning for tapte tenner. Idéen og bruken av implantater (titanskruer) er ikke ny. Implantater har vært benyttet i over 10 år. De kan benyttes alene som støtte for broer, eller i kombinasjon med egne tenner. Titanskruen vil etter en viss tid oppnå en tett forbindelse med benet i en såkalt osseoseintegrasjon. I nesten alle tilfeller går det å få tenner som sitter fast og ser naturlige ut med hjelp av denne behandlingen. Vi benytter kun kvalitetsimplantater fra anerkjente leverandører.

Forundersøkelse:
Først er det samtale med tannlege og kartlegging av behandlingsmuligheter slik at du som pasient kan føle deg helt trygg:
Hvordan er pasientens helse? Kan det settes implantat? Hvilken type, lengde, bredde implantat er det behov for? Trengs det beinoppbygging? Trengs det sinusløft? Er det gunstig med kirurgisk guide for maksimal presisjon? Er det behov for sedasjon?

Medisinsk undersøkelse
Det foretas en omfattende undersøkelse for å kartlegge helsetilstand herunder hvilke medisiner pasient bruker, og avdekke eventuell skjult kreft, med visuell sjekk av tannlege, røntgenbilder (bitewings, OPG, CBCT ) i 2D og 3D for å unngå risiko for nerveskader, samt digital scan. Ved behov bestilles det kirurgisk guide fra vårt laboratorium.

Du får en detaljert behandlingsplan der det nøyaktig fremgår hvilken behandling du trenger, og med nøyaktig pris. Du får svar på hvorvidt du har krav på Helfo refusjon. Du får også informasjon om mulighet for avdragsbetaling med feks kr 1000 pr. mnd

Våre tannleger har omfattende videreutdanning og erfaring med implantater og kirurgi. Du er dermed i trygge hender hele tiden. Spørs oss gjerne hvis du lurer på noe om prosedyre, så forklarer og viser vi deg gjerne slik at du er godt ivaretatt under hele behandlingen.

Time for undersøkelse må bestilles hos Tannlege: Tim Szkobcov
Operasjon skjer gjerne hos spesialist i Oral Kirurgi Brigitta Bencsik

Implant Systemer

Nobel N1
Vi benytter Nobel N1 implantater. Nobel er et velkjent system, mye brukt system i mer enn 70 land. Ti-Unite er Nobel Biocares proprietære titanoksyd dentalimplantatoverflate, noe som bidrar til å akselerere osseointegreringsprosessen. Implanteringsprosedyrene utføres av erfarne tannleger. Ved bruk av Nobel implantatsystem medfølger eget sertifikat og du har mulighet for service over hele verden.
Nobel N1 er Nobel sitt nyeste system bygget på den nyeste forskningen og teknologien, og der prognose og resultat for pasient er bedre enn noen gang. En viktig faktor er veldig lav hastighet ved borring, som medfører lite varme og lite skade på bein.

Biomet 3i
Biomet 3i er et enkelt, fleksibelt og veldokumentert premiumsystem for implantatbehandling som ble grunnlagt av parodontolog Richard Lazarra i USA i 1987. Et komplett system som er konstruert for trygghet og sikkerhet, og er enkelt med fargekoding og klikkfunksjon.

Erstatning ved tap av enkelttenner

Implantater er spesielt egnet som erstatning ved tap av enkelttenner hos yngre mennesker. Du unngår på denne måten å slipe ned friske tenner til en bro. Slike implantater kan også til en viss grad benyttes ved tap av enkelttenner andre steder i kjevene.

Forberedelser til inngrepet

Forutgående konsultasjon: før vi eventuelt tar en bestemmelse om å sette inn implantater, må du først gjennom en konsultasjon. Enkelte sykdommer og visse tilstander ellers utelukker eller vanskeliggjør innsettelse av implantater.

Røntgenundersøkelse:

Etter konsultasjonen gjennomgår du en røntgenundersøkelse.

Innsettingen

Selve innsettingen av skruene skjer ved at det bores hull i benet hvor skruene så skrus ned. Deretter må man vente 6 måneder i overkjeven og 3 måneder i underkjeven før implantatene kan belastes, dvs før det kan lages tenner på dem.

Ved implantater i estetisk sone (tenner i front) og kompliserte caser, lager vi en kirurgisk guide på forhånd for helt presis innsetting.

Ny tann samme dag

Ved trekking av tenner, har vi må mulighet for å sette inn implantat samme dag. Dette har mange fordeler for pasienten vedrørende tilheling.

Pris

Priser Komplett Implantat og krone

Behandling

Pris fra
Implantat og kronekr 19 999
Implantat og krone i estetisk sonekr 24 999
Mulige tillegg:
CBCTkr 1190
Beinoppbyggingkr 4 990
Kirurgisk guide
Hel kjeve med implantater og porselensbro (All on4)kr 135 000

Større behandlinger; Kontakt oss for pris

Når HELFO REFUSJON: Ca kr 10 000 spart per tann
 

Behandling i utlandet?
Bergen tannklinikk kan tilby større behandlinger gjennom samarbeidende klinikk i Budapest i Ungarn. Med Norwegian flyr du enkelt og rimelig med fly direkte fra Bergen til Budapest.

Behandlingen blir utført av erfarent personell og med Helfo refusjon dersom du har rett på det. Du møtes av norsk pasient koordinator og ivaretas under ditt opphold der. I noen tilfeller kan det være gunstig å ta en del behandling hos oss lokalt, feks kirurgi, og så ordnes alt det resterende med protetikk på kun et besøk i en uke i Ungarn der du kan feriere og nye hva Budapest har å tilby. 

Din besparelse ved større behandlinger i utlandet kan være på ca 40%.

 

 

Adresse

Rådhusgaten 4

Valkendorfsgaten 2A

Tlf 56 12 32 00

post@bergentannklinikk.no

Sosiale medier