Tannforsikring

Ulike tannforsikringer:

Du kan benytte deg av en rekke ulike  tannlegeforsikring som du har ved behandling hos oss.

 

Tannhelseforsikring – LOfavør

Tannforsikring – If Skadeforsikring

Tannhelseforsikring – Tryg Forsikring

Tannhelseforsikring i YS i samarbeid med Gjensidige – SAFE

Tannhelseforsikring – Norsk Sykepleierforbund

Vertikal Tannforsikring – Vertikal Helse

Tannhelseforsikring: Sørg for god tannhelse | NITO

Tannhelseforsikring – Nemi Forsikring – Forsikringer

Tannforsikring fra IF

Med tannforsikring fra If får du dekket utgiftene til tannbehandling. Det eneste som kreves er at du går til årlig kontroll hos tannlegen. Det er både trygt og enkelt.

Forutsigbarhet

Med tannforsikring vet du hvor stor tannlegeforsikringen blir. Med litt uflaks kan en tannlegeregning fort komme opp i 25 000 – 30 000 kroner. Har du tannforsikring, kan du gå til tannlegen når du trenger det. Og du slipper å være redd for hva det vil koste.

Tannforsikringen gir deg forutsigbare tannlegeutgifter. Det blir enklere for deg å planlegge økonomien din. Du betaler en fast pris årlig – og får dekket utgiftene til alle de vanlige tannbehandlingene. Du betaler kun for den årlige undersøkelsen, og en egenandel hvis du skulle ha behov for tannbehandling.

If tannforsikring

Tannforsikringen dekker:

✓ Karies (hull i tennene)

✓ Erstatning av sprukket plombe

✓ Trekking av tenner

✓ Innsetting av bro

✓ Krone på skadet tann

✓ Implantat

✓ Krone på implantat ✓ Rotfylling (endodonti)

Egenerklæring

Når du har bestemt deg for å bestille tannforsikring, vil vi be deg om å svare bekreftende på at du har vært hos tannlegen i løpet av de siste 15 månedene, og at du ikke har behov for tannbehandling på kjøpstidspunktet. Du må også akseptere at tannlegen kan sende journalen din til If og til vår samarbeidspartner, Nordic Dentalpartner, ved behandling av tannskade.

Krvalitetssikrede tannklinikke

Tannforsikringen kan benyttes ved tannklinikker som er sertifisert av Nordic Dentalpartner. Sertifiseringen sikrer deg en trygg og god kundeopplevelse, og at du slipper å legge ut for behandlingen selv.

Forsikring tilpasset ditt behov

Hver og en av oss har ulike behov. Men uansett om du er ung eller gammel, er det viktig å ta godt vare på tennene. Du kan også betale tannforsikringen for barn eller barnebarn, og bidra til fortsatt god tannhelse, også etter at det offentlige tilbudet opphører ved fylte 20 år.

Slik fungerer tannforsikringen

Tannforsikringen dekker kostnaden du har ved behandlingen av nye og uforutsette tannproblemer. Hvis du får hull i tennene eller har behov for en krone, bro eller rotfylling, dekker tannforsikringen utgiftene dine. Når du skal bruke forsikringen, tar du bare kontakt med tannklinikken din. Du betaler ingen ting for behandlingen – bortsett fra en egenandelen.

AlderÅrlig prisEgenandel

Årlig forsikringssum

20-35 årKr 950Kr 500Kr 40 000
36-50 årKr 2 400Kr 2 000 Kr 40 000
51-70 årKr 2 900Kr 2 000Kr 40 000

Har du spørsmål – eller ønsker du å bestille tannforsikring – ta kontakt med din tannlege eller gå inn på if.no/tannforsikring

Adresse

Rådhusgaten 4

Valkendorfsgaten 2A

Tlf 56 12 32 00

post@bergentannklinikk.no

Sosiale medier