The iTero Element 5D 

Hva er iTero element 5D?

iTero Element 5D er den første integrerte skanneren som benytter 3D, intra-oral farger og NIRI bilder. Dette gjør at vi kan sammenligne behandling over tid via iTero TimeLapse.

Produsenten Align Technology er ledende innen gjennomsiktig tannregulering, de er geniet bak den populære Invisalign “den usynlige tannreguleringen”. Som et direkte resultat har iTero skannerne lenge blitt sett på som Invisalign skannere og intet mer. Men med den nye skanneren iTero Element 5D sikter de for et større område innen: diagnosering, analysering, CAD/CAM og selvfølgelig tannreguleringer.

Når benytter vi iTero element 5D?

Akkurat nå har Bergen Tannklinikk fire av de nye skannerne og var den første i Norge til å ta i bruk iTero element 5D. Vi benytter de i en nesten alle behandlinger der tidligere nevnt diagnosering eller bruk er aktuelt. Noen behandlinger inkluderer: Invisalign usynlig tannregulering og undersøkelser.

Har du spørsmål? Ring oss på: Tlf ​​​​​​56 12 32 00 

Priser

Oppdaterte priser på behandlinger kan du finne her: priser

Les mer på: iTero.com. Eller anmeldelse 1, 2

iTero Element 5D skanner

Om oss

Bergen tannklinikk er en moderne tannlegepraksis med sentral beliggenhet, midt i hjertet av Bergen sentrum. Klinikken driftes av tannlege Tim Szkobcov.

I våre lyse og trivelige lokaler tilbyr vi deg en komplett undersøkelse av tenner og slimhinner, og vi retter stort fokus mot å lytte til deg og dine behov. 

Adresse

Rådhusgaten 4

Valkendorfsgaten 2A

Tlf 56 12 32 00

post@bergentannklinikk.no

Sosiale medier