Bergen Tannklinikk as – din lokale ekspert på tannimplantat!

* Gratis konsultasjonssamtale 15 minutter med Oralkirurg Brigitta Bencsik
* Trygt: All behandling foretas av spesialist i Oralkirurg Brigitta Bencsik.
* Trygt: Norsktalende Spesialist- tannlege og helsepersonell bistår deg  
* Trygt: Vi bruker kun implantater med Supreme Kvalitet Nobel N1 med garanti.
* Trygt: All behandlig ved vår lokale klinikk sentralt midt i Bergen
* Trygt: Årlig oppfølging/kontroll av samme kirurg.

Hva er tannimplantat?

Tannimplantater er permanente erstatningstenner som består av skruer av titan festet i kjevebenet. De kan benyttes alene som støtte for broer, eller i kombinasjon med egne tenner. Implantatet vil etter en viss tid oppnå en tett forbindelse med benet i en såkalt osseointegrasjon. Vi benytter kun kvalitetsimplantater fra anerkjente leverandører.

Hva er pris på Implantat?

Vi tilbyr komplette tannimplantater fra kun kr 26.000,- kroner, eller f.eks. kun kr 839 per måned med avdragsbetaling. Våre priser er svært konkurransedyktige med andre tannleger i Bergen som tilby kvalitetsimplantater. Ved flere implantater gis det rabatt per implantat.

I noen tilfeller kan det være nødvendig med beinoppbygging eller kirurgisk guide for å sikre best mulig resultat. Dette vil da komme i tillegg til prisen på behandlingen.

Vi kan også gi implantater med protetikk med Helfo refusjon! Dette betyr at pasienter kan spare inntil kr 10 000 på overnevnte pris hvis de har rett til refusjon fra Helfo.

Vi tilbyr GRATIS samtalekonsultasjon der vi ser på dine muligheter og gir deg en detaljert behandlingsplan med nøyaktig pris. Vi tilbyr også informasjon om muligheten for avdragsbetaling med feks kr 839 pr. mnd. Se informasjon på vår nettside om finanisiering via Svea eller Ressursbank.

Undersøkelse

Før du får satt inn tannimplantater, foretas det en grundig undersøkelse av tannlegen for å kartlegge behandlingsmulighetene og sikre at du som pasient er trygg. Det foretas også en omfattende medisinsk undersøkelse, inkludert røntgenbilder (bitewings, OPG, CBCT) og digital scanning.

Spesialist i Oralkirurgi Brigitta Bencsik har mer en 3 års omfattende videreutdanning og mer enn 10 års erfaring med implantater og kirurgi, og du vil være i trygge hender gjennom hele behandlingen. Hvis du har spørsmål om prosedyren, kan du alltid spørre oss. Vi vil forklare og vise deg alt du trenger å vite for å føle deg ivaretatt under hele behandlingen. Kirurg og helsepersonell snakker alle norsk.

Forundersøkelse og operasjon skjer hos spesialist i Oral Kirurgi Brigitta Bencsik. Bestill time for gratis samtalekonsultason  i dag!

Nyhet:
Ved vår samabeidende klinikk i Budapest i Ungarn kan våre kunder nå få mulighet for store tannbehandlinger til en pris 30% til 50% av prisen i Norge.
Ved implantatbehandling vil det da f,eks også være mulighet for årlig kontroll og oppfølging ved Bergen Tannklinikk.

Hvis du er intressert, bestiller du samtale/utredning i Bergen.
Du vil da basert på undersøkelsen, kunne få detaljert kostnadsoverslag fra klinikken i Budapest. Spør oss for mer informasjon! 

Hvorfor velge tannturisme i Budapest?

Høykvalitets tannbehandling:

våre partnere er erfarne tannleger med moderne utstyr og teknologier.

Lavere Priser: Spar opptil 50% på tannbehandling sammenlignet med norske priser.

Gratis Transfer og Overnatting: For behandlinger over €10,000.

Komfortabel Reise: Budapest er en vakker by med rike kulturtilbud og flotte severdigheter.

Flykostnad eksempel: Kr 5000

 

Nobel N1 – En optimal løsning for dentalimplantater

 

Vi er stolte av å benytte Nobel N1 implantater i våre behandlinger. Nobel er en velkjent og mye brukt system i over 70 land. Med Nobel Biocares proprietære titanoksyd dentalimplantatoverflate, Ti-Unite, akselereres osseointegreringsprosessen og sikrer et godt resultat for våre pasienter. Våre erfarne tannleger utfører implanteringsprosedyrene, og med Nobel implantatsystem følger eget sertifikat og mulighet for service over hele verden.

Nobel N1 er Nobels nyeste system som er bygget på den siste forskningen og teknologien. Pasientenes prognose og resultater er bedre enn noen gang. En av de viktigste faktorene er den lave hastigheten ved borring, som reduserer varme og skade på beinet.

Vi tilbyr også Biomet 3i, et enkelt, fleksibelt og veldokumentert premiumsystem for implantatbehandling som ble grunnlagt av parodontolog Richard Lazarra i USA i 1987. Systemet er designet for trygghet og sikkerhet, og har fargekoding og klikkfunksjon for enkel bruk.

Velg Nobel N1 eller Biomet 3i for en optimal løsning for dine dentalimplantater. Våre tannleger vil veilede deg gjennom prosessen og sikre at du får det beste resultatet.

Erstatning ved tap av enkelttenner

Implantater er spesielt egnet som erstatning ved tap av enkelttenner hos yngre mennesker. Du unngår på denne måten å slipe ned friske tenner til en bro. Slike implantater kan også til en viss grad benyttes ved tap av enkelttenner andre steder i kjevene.

Forberedelser til inngrepet

Forutgående konsultasjon: før vi eventuelt tar en bestemmelse om å sette inn implantater, må du først gjennom en konsultasjon. Enkelte sykdommer og visse tilstander ellers utelukker eller vanskeliggjør innsettelse av implantater.

Røntgenundersøkelse:

Etter konsultasjonen gjennomgår du en røntgenundersøkelse.

Innsettingen

Selve innsettingen av skruene skjer ved at det bores hull i benet hvor skruene så skrus ned. Deretter må man vente 6 måneder i overkjeven og 3 måneder i underkjeven før implantatene kan belastes, dvs før det kan lages tenner på dem.

Ved implantater i estetisk sone (tenner i front) og kompliserte caser, lager vi en kirurgisk guide på forhånd for helt presis innsetting.

 

Pris

 

Behandling

Pris fra
Implantat og krone frakr 26.000
Mulige tillegg:
CBCTkr 1190
Kirurgisk guidekr 3000
Sinusløft
Beinoppbyggingkr 7 555
2 implantat og implantatkroner fra: 49 980 kr

3-leddsbro på to implantat fra:

53 030 kr
Hel kjeve med implantater og porselensbro (All on4) kr 160 000

Større behandlinger; Kontakt oss for pris

Når HELFO REFUSJON: Ca kr 10 000 spart per tann
 

 

 

 

Adresse

Rådhusgaten 4

Valkendorfsgaten 2A

Tlf 56 12 32 00

post@bergentannklinikk.no

Sosiale medier